Willkommen lieber Gast!
Ihre mnejnje ist uns sehr wichtig. Bitte napištite, was Sie über die Präsentation unseres Angebotes auf dieser Webseite zu denken.
Wenn Sie an der Ecke von Eden Gosteče bereits besucht zu kommen, bitte beschreiben Sie die Eindrücke, die sie in unsere Momente der Entspannung hinterlassen haben.

Mit Ihre geschätzte Meinung hilft anderen Lesern leichter sein wird, auf unseren einzigartigen Angeboten Urlaub zu identifizieren.

Bereits im Vorfeld vielen Dank!
Ihre Andrej

Klicken Sie hier, um Meinungen einreichen


Submit your review
* Required Field

Kljub dežju in temačnemu vremenu, smo uspeli izkoristiti popolnost te ljubke hiške in nadoknaditi delovne popoldneve preteklih tednov. Pohvala nad

Nov 29, 2012 :: Anonymous

Kljub dežju in temačnemu vremenu, smo uspeli izkoristiti popolnost te ljubke hiške in nadoknaditi delovne popoldneve preteklih tednov. Pohvala nad vsemi detajli, ki krasijo hišo in skrbnost ter srčnostjo, ki se odraža v njih.


Odmaknjena od vsakodnevnega vrveža, preživela krasne trenutke v tem malem raju.

Nov 23, 2012 :: Anonymous

Odmaknjena od vsakodnevnega vrveža, preživela krasne trenutke v tem malem raju.


Preživela sva dva prečudovita dneva v tej čudoviti hiški. Posebej nama je bila všeč gostoljubnost, domačnost. Zagotovo se še vrnema. Hrana oz.

Oct 16, 2012 :: Anonymous

Preživela sva dva prečudovita dneva v tej čudoviti hiški. Posebej nama je bila všeč gostoljubnost, domačnost. Zagotovo se še vrnema. Hrana oz. narezek pa nama je bil še posebej všeč, ker je bil domač.


Ponovna sva začutila bitje najinega srca!Hvala vam!

Oct 07, 2012 :: Anonymous

Ponovna sva začutila bitje najinega srca!
Hvala vam!


Danke fur diese erholsame woche in disen wunderschonen hous. Das Bett war super. Wetter dorckwachen. Aber trotzdem klasse. Alles top!

Sep 30, 2012 :: Anonymous

Danke fur diese erholsame woche in disen wunderschonen hous. Das Bett war super. Wetter dorckwachen. Aber trotzdem klasse. Alles top!


Dear Andrej,What a great and wonderful place to make holidays!Thank you so very much for all comfort. We enjoyed your house, this beautiful landsc

Sep 21, 2012 :: Anonymous

Dear Andrej,
What a great and wonderful place to make holidays!
Thank you so very much for all comfort. We enjoyed your house, this beautiful landscape and this fantastic land at all. We are sure this wasn`t the last time we visited Slovenia!
PS: Bed was no problem; you self-made things were absolutely delicios!


We spend a nice time in Slowenia and in this beautiful house.The weather was quite good so we can use it for walking, sightseeing, etc…We are su

Sep 08, 2012 :: Anonymous

We spend a nice time in Slowenia and in this beautiful house.
The weather was quite good so we can use it for walking, sightseeing, etc…
We are sure that we would come again to do something more.


Spomini na hišo stare mame…Za otroka res posebno doživetje…Za naju popolen odklop od mestnih dražljajev.Hvala za vse!

Aug 24, 2012 :: Anonymous

Spomini na hišo stare mame…Za otroka res posebno doživetje…Za naju popolen odklop od mestnih dražljajev.
Hvala za vse!


Thank you for the kind hospitality, this house should have 5 stars instead 4!We enjoyed the silence, the nice surroundings, the fox, squirles and de

Jul 28, 2012 :: Anonymous

Thank you for the kind hospitality, this house should have 5 stars instead 4!
We enjoyed the silence, the nice surroundings, the fox, squirles and deer…


Marsikatera domačija po smrti staršev propade. Pri Vas hvala Bogu ni bilo tako.V vseh prostorih se čuti ljubezen mame in očeta, ki sta se v tež

Jul 12, 2012 :: Anonymous

Marsikatera domačija po smrti staršev propade. Pri Vas hvala Bogu ni bilo tako.
V vseh prostorih se čuti ljubezen mame in očeta, ki sta se v težkih pogojih in skromnih razmerah razdajala za otroke in jih učila ljubezni do Boga, narave in bližnjega.
Iskreno hvala, ker smem biti te ljubezni v čudovitem okolju, preko Vas, deležen tudi jaz. Boglonaj!


Rajski kotiček Gosteče +386 (0)51 334700 Radegunda 41 Mozirje SI, 3330 Slovenia 4.6 5.0 29 29 Kljub dežju in temačnemu vremenu, smo uspeli izkoristiti popolnost te ljubke hiške in nadoknaditi delovne popoldneve preteklih tednov. Pohvala nad vsemi detajli, ki krasijo hiš
Page:
123
Rajski kotiček Gosteče
Radegunda 41 MozirjeSI3330 Slovenia 
 • +386 (0)51 334700